donderdag 26 maart 2015

Dagje Delft

Aangezien het de laatste paar dagen redelijk lekker weer is en de zon ook veel scheen, besloten een vriendin en ik naar Delft te gaan. Helaas was het die dag niet zo zonnig, maar we hebben er toch een leuke dag van gemaakt.



Om veel van Delft te kunnen zien, besloten we de toren van de Nieuwe Kerk te beklimmen. Na een paar minuten draaierig te worden van de trap die rond naar boven liep, kwamen we boven in de toren aan. En daar werden we beloond met erg mooi uitzicht over de stad.




Vanaf de toren kon je goed allemaal schattige oude huisjes zien. Het was jammer genoeg niet erg druk in de stad en door het weer waren alle terrasjes leeg. Ik vind het er altijd veel gezelliger uitzien als er mensen buiten iets zitten te drinken.



Ook hebben we nog ergens koffie gedronken en een stukje taart gedeeld (zie de foto). We hadden alleen niet echt door dat het een heel chique iets was, dus het stukje taart was ook heel erg aan de prijs. Jammer dat we daar pas bij het afrekenen achter kwamen, haha.





Het lijkt wel alsof zo ongeveer elk plaatsje grachten heeft, want ik kom ze overal tegen!

Ondanks het niet zo lekkere weer, hebben we toch nog erg veel van deze schattige stad gezien. In de avond hebben we nog lekker pizza en lasagne in een restaurantje op het grote plein gegeten.

X, Marloes

2 opmerkingen: