donderdag 9 april 2015

Toeristisch dagje

Afgelopen week kwam een vriendin van mij een weekje op bezoek in Nederland, samen met twee vrienden van haar. Ze studeert in Dublin, dus het was leuk om haar na een paar maanden weer te zien. Haar vrienden zijn Iers en waren nog nooit in Nederland geweest. De laatste dag dat ze in Nederland waren besloten we nog wat toeristische dingen in Rotterdam te doen.


Eerst dronken we wat koffie bij Doppio. Aangezien het steeds warmer wordt, was het wel eens tijd voor een ijskoffie! Dus ik nam een iced cappuccino met vanille flavour. Erg lekker.


Na Doppio gingen we nog eventjes naar de Markthal, om iets te eten. Ook wilden m'n vrienden nog wat Nederlandse producten kopen, omdat ze die anders meteen zouden missen. In de Markthal zag ik dit leuke bord staan. Het is altijd leuk als winkels en restaurants hun bord op zo'n originele manier neerzetten.


Na de Markthal gingen we de Euromast op. Helaas werkte de lift niet waarmee je helemaal omhoog kan bij de Euromast. Gelukkig konden we toch nog zo'n 114 meter omhoog, zodat we nog van veel uitzicht konden genieten. Ik vind het altijd leuk om Rotterdam van zo hoog te kunnen bekijken. Je ziet de stad dan vanuit een heel ander perspectief.





Laat in de avond was het helaas tijd om afscheid van elkaar te nemen. Dublin is gelukkig niet ver van Nederland, en een leuke stad om te bezoeken!

Geniet van het lekkere weer de komende dagen, zolang het weer nog zo lekker is!

X, Marloes

1 opmerking: